Area Director

Functie: Area Director
Dienstverband:   Fulltime
Ervaring: Minimaal 2 jaar
Vacature nr°: 2819

Wat ga je doen?

Om de verdere groei van Evidensia Belgium te realiseren, zoeken wij een nieuwe collega die de nieuwe functie van area director succesvol uitbouwt. Je wordt verantwoordelijk voor een regio (Limburg, Antwerpen, Oost & West- Vlaanderen of Wallonië)

Als area director ben je verantwoordelijk voor het behalen van jouw resultaten binnen de toegewezen regio samen met jouw team van area business manager, hospital manager en location managers. Samen met jouw 3 collega’s area director zorgen jullie voor een operationele excellentie binnen Evidensia België.

Je bent verantwoordelijk voor de strategische ontwikkeling en uitvoering van jouw area waarbij vooropgestelde jaarplan, budget, P&L en groei worden behaald

Je creëert een werking waarin good practices en kennisdeling worden gestimuleerd. Je bent mede verantwoordelijk voor de kwaliteit van de klinische dienstverlening binnen jouw area

Je zorgt voor efficiënte werkprocessen (productieplanning, personeelsplanning, …) en efficiënte operationele communicatie binnen jouw area.

Je bent verantwoordelijk voor het motiveren en inspireren van jouw team: de area business manager, de hospital managers en de location managers.

Je realiseert een performante werking in het team waarbij je de medewerkers duidelijke verwachtingen en feedback geeft. Je ondersteunt de medewerkers in hun dagelijkse werking.

Je werkt nauw samen met de hospital development manager en jouw 3 collega’s area director. Je rapporteert aan de Operationeel directeur.

Wat verwachten we van jou?

Je behaalde een bachelor of masterdiploma waarbij je minimum 5 jaar ervaring hebt in een leidinggevende rol. Kennis van de veterinaire sector is een plus.

Je bent sterk resultaat gedreven en hebt ervaring in het opmaken en behalen van jaardoelstellingen met jouw team.

Je beschikt over sterke communicatievaardigheden en kan je vlot uitdrukken in NL/ENG met goede kennis Frans (of FR/ENG)

Je staat gekend om grote portie stressbestendigheid en weet prioriteiten te stellen in een uitdagende context.

Interesse? Neem dan zeker een kijkje op www.werkenbijevidensia.be


IVC Evidensia België

IVC Evidensia België

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon :
Marij van de Velde
recruitment@evidensia.be
Website: bekijk website
Adres:
Ottergemsesteenweg-Zuid 808 B517
9000 Gent
België

Bekijk alle vacatures van IVC Evidensia België

Solliciteren?

Login met uw Mijn VetJobs account


Een account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Een account aanmaken