Dierenarts gemengd

Functie: Dierenarts gemengd
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacature nr°: 2434

Dierenarts AniCura Verwijscentrum Dordrecht en Haaglanden

Samen met jou op zoek naar de best passende Dierenarts functie. Ben je toe aan een volgende stap of altijd al gedroomd van het werken in een Verwijscentrum? Wij gaan graag met je in gesprek.

AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek heeft in Dordrecht en Rijswijk, moderne verwijscentra waar tweedelijns zorg en spoedeisende hulp verleent worden. Wij zijn met trots onderdeel van AniCura, met als belangrijke pijler het verlenen van hoogkwalitatieve diergeneeskundige zorg. Dit doen we onder meer door intensieve samenwerking, het delen van kennis, en ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden. Onze missie is niet voor niets: ‘’Shaping the future of veterinary care, together’’. Het uitwisselen van kennis en expertise staan bij AniCura hoog in het vaandel, dus je bent verzekerd van de nieuwste scholingsmogelijkheden, zowel nationaal als internationaal. Met ons Qualicura kwaliteitssysteem borgen wij de hoge kwalitatieve diergeneeskundige zorg. Uiteraard mag je ook rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden, we vertellen je hier graag meer over!

Over onze Specialistisch Verwijscentra Dordrecht en Haaglanden (te Rijswijk)
Beide locaties beschikken over hoogwaardige apparatuur en er wordt goed samengewerkt me elkaar. Ons multi-disciplinaire teams van dierenartsen, inclusief interns & residents, en dierenarts-specialisten wordt ondersteund door ervaren paraveterinairen. Alle moderne faciliteiten behorende bij een hedendaags verwijscentrum zijn aanwezig: CT, MRI, directe digitale röntgen, fluoroscopie, echografie incl. Doppler, diverse endoscopische faciliteiten, goed geoutilleerde operatiekamers, laboratorium met o.a. bloed(gas)analyse, bloedstolling, cytologie, quarantaine units, en oncologie unit. Een toegewijd IC-team zorgt voor 24-uurs opvang van spoed- en kritieke patiënten, en perioperatieve zorg.

Op dit moment beschikken we over een ruime verwijsstroom van patiënten en hebben wij een uitdagende caseload dat ook binnenkomt via de Spoed/Opname en Verwijzers. Er zijn ervaren paraveterinairen werkzaam. Zij assisteren in de poli, houden de kliniek bedrijfsklaar, ontvangen en begeleiden diereigenaren en assisteren bijvoorbeeld bij een narcose of het maken van een CT-scan. Daarnaast is het ondersteunende personeel verantwoordelijk voor planning & organisatie, Human Resources, Administratie en Front- en Backoffice. We werken in de kliniek op een fijne manier samen, zowel vakinhoudelijk als op het persoonlijke vlak.

Over onze Dierenarts vacature
Wij zoeken een leergierige dierenarts die geïnteresseerd is in Interne Geneeskunde, Spoed/ Opname of een andere discipline binnen onze praktijk. Wij zijn een grote kliniek met meerdere afdelingen en mogelijkheden. Ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière en ben je gemotiveerd om in onze verwijscentra te werken? Droom jij van het samenwerken met specialisten en een uitdagende caseload? Lees dan meer over onze afdelingen en solliciteer!

Afhankelijk van de discipline wordt de inzetbaarheid per week ingevuld. De afdeling Spoed/ Opname is 24 uur per dag en zeven dagen per week geopend en wordt de inzetbaarheid hierop ingepland. Denk aan dag, avond en nachtdiensten met ruim voldoende rustmomenten. Andere afdelingen zijn bijvoorbeeld doorgaans overdag en doordeweeks beschikbaar voor patiënten en collega’s rouleren in achterwacht- en beschikbaarheidsdiensten. Binnen de kliniek worden vergoedingen toegekend bij het onregelmatig werken en beschikbaarheidsdiensten. Aantal werkuren per week is in overleg af te stemmen en de werklocaties zijn de beide verwijscentra.

Wie ben jij als dierenarts?

 • Passie voor hoogwaardige diergeneeskunde;
 • iemand met goede teamspirit;
 • je houdt van een uitdaging;
 • je kunt helder en duidelijk communiceren met collega’s, verwijzers en eigenaren;
 • je vindt het leuk en je bent gemotiveerd om bij te leren.

AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek biedt jou als dierenarts:

 • Hecht, collegiaal en deskundig team;
 • uitstekende arbeidsvoorwaarden, conform ons nieuwe Arbeidspakket.
 • mentorprogramma; altijd extra begeleiding en ondersteuning van een collega-arts;
 • doorgroeimogelijkheden;
 • goede balans tussen werk en privé;
 • interne en externe opleidingsmogelijkheden (zowel persoonlijk als professioneel);
 • leuk en uitdagend patiënten aanbod met een gemotiveerde klantenkring;
 • werken met moderne apparatuur;
 • personeelsuitjes;
 • pensioenregeling.

We zien er naar uit kennis te maken!

Wil jij ontdekken welke afdeling en functie het beste bij jou past? We komen graag met je in gesprek! Reageer direct middels de button hieronder. Heb je vragen, laat dan via de onderstaande sollicitatiebutton jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.


Anicura Dierenziekenhuis Drechtstreek

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon :
M.C. Cohn
078-6138444
Website: bekijk website
Adres:
Jan Valsterweg 58
3315 LG Dordrecht
Nederland

Bekijk alle vacatures van Anicura Dierenziekenhuis Drechtstreek

Solliciteren?

Login met uw Mijn VetJobs account


Een account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Een account aanmaken