Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacature nr°: 2326

Dierenarts
Hoe zou jouw ideale baan als dierenarts er uit zien? Werken in een kliniek waar medewerkers en eigenaren geen nummer zijn maar mensen voor wie we respect hebben en die we waarderen? Waar we ons verantwoordelijk voelen voor onze patiënten en er alles aan doen om ze zo gezond mogelijk te houden of erachter te komen wat er met ze aan de hand is?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn Dierenkliniek Bokhove en Bouman, al bijna 25 jaar een begrip in Amsterdam West waar je ook nog eens gratis voor de deur kan parkeren. Wij behandelen gezelschapsdieren in een lekker ruim pand en werken nu met een team van 3 dierenartsen en 7 paraveterinairen. Ons team is hecht en sommigen van ons werken hier al meer dan 15 jaar. Wij staan voor aandacht, advies op maat en uiteraard goede diergeneeskunde.

Onze openingstijden van maandag t/m vrijdag van 9.00-18.00 en op zaterdag van 9.00-12.00 uur. Wij werken samen met het Dierenziekenhuis Amsterdam, waar hulp van onze medewerkers zeer gewenst is.

Wie zoeken we?
Het maakt ons niet uit of je een ouwe rot in het vak bent of nog een groentje. Beiden zouden goed in ons team kunnen passen.

Ben je een ervaren dierenarts, dan kun je bij ons je uitdaging vinden in het verder optimaliseren van onze hoge zorgkwaliteit of nog meer tweedelijns behandelingen toevoegen aan ons palet van behandelingsmogelijkheden.

Ben je nog niet zo ervaren, dan worden we heel blij als je in ieder geval zelfstandig spreekuur kunt doen en enkele standaard operaties kunt uitvoeren. Wij vinden het nog belangrijker dat je zin hebt om jezelf te ontwikkelen. We kunnen en willen je goed begeleiden bij alles waar je nog onzeker over bent. Bovendien wordt je ondersteund door goed opgeleide en zeer ervaren paraveterinairen.

Mocht daarnaast tandheelkunde een van je interessegebieden zijn, dan zit je goed bij ons! Één van onze dierenartsen is tandheelkundig dierenarts en als docent verbonden aan de Evidensia Academy. Wij geloven in het delen van kennis!

We zoeken een “mensen mens” die een fijne sfeer op de praktijk net zo belangrijk vindt als wij. Iemand die met plezier naar zijn werk gaat, zich verantwoordelijk voelt en zich inzet voor het goed begeleiden van dieren en hun baasjes.

Wij zijn aangesloten bij de Evidensia groep, wat betekent dat wij persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk vinden en stimuleren. Denk hierbij aan alle studiemogelijkheden die de Evidensia Academy biedt.

Functie-eisen:
· Je bent gezelschapsdierenarts
· Je bezit goede communicatieve en sociale vaardigheden. Dat vinden wij echt heel belangrijk
· Je houdt van aanpakken, neemt initiatief, voelt je betrokken en verantwoordelijk en je vindt het leuk om de praktijk met elkaar te laten bloeien
· Je krijgt energie van jouw vak maar vooral ook van andere dingen buiten de praktijk

Wij bieden:
· Gezellige collega’s, een open sfeer waarin niet alleen hard wordt gewerkt maar ook wordt gelachen
· Een leuke, trouwe cliëntenkring
· Een fijne werkplek met goede en moderne apparatuur
· Een bedrijf dat volop in ontwikkeling is
· Zeer ruime persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden
· Salariëring volgens CAO
· Een contract voor 18-35 uur per week
· Een vast rooster

Heb je zin om samen koffie te drinken en te praten over een mogelijke samenwerking tussen jou en ons? Stuur dan jouw c.v. en motivatie naar Clinical Director Esther Vamos: esther@bokhovebouman.nl


Dierenkliniek Bokhove & Bouman

Dierenkliniek Bokhove & Bouman

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 11-20 personen
Contactpersoon :
Esther Vamos
020-6101542
Website: bekijk website
Adres:
Maroastraat 7
1060 LG Amsterdam
Nederland

Bekijk alle vacatures van Dierenkliniek Bokhove & Bouman

Solliciteren?

Login met uw Mijn VetJobs account


Een account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Een account aanmaken