Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Minimaal 2 jaar
Vacature nr°: 2540

GEZELSCHAPSDIERENARTS (PARTTIME)

Ben je een enthousiaste gezelschapsdierenarts? Sta je open voor een nieuwe uitdaging of andere werkomgeving? Mis je wat als eerstelijns dierenarts in je werk? Of vind je het leuk om aan een nieuwe dierenkliniek te bouwen? Dan is deze vacature mogelijk iets voor jou?

Zijn wij de dierenkliniek die past bij jou?
Wij zijn een kleine gezellige Brabantse Dierenkliniek in Nuland met leuke en betrokken klanten (www.dierenklinieknuland.nl). Onze ambitie is om betekenisvol te zijn voor huisdiereigenaren bij het aanschaffen van een huisdier, het geven van de beste preventieve en curatieve zorg tot aan het moment waarop je afscheid neemt van elkaar. Dit doen wij met een klein team van twee dierenartsen en drie paraveterinairen en met heel veel plezier. Daarnaast bieden we online duurzame kwaliteitsproducten en diensten aan via www.drpet.nl en zijn we actief op social media.

Wij vinden werkgeluk en de werksfeer belangrijk. Om dit te realiseren zetten we iedereen in hun kracht en doe je zo veel mogelijk werkzaamheden waar je energie van krijgt en goed in bent of wilt worden. Wij doen veel aan teambuilding d.m.v. coaching, intervisie en gezellige uitjes.

De impact van dit alles zien we terug in de hoge klanttevredenheid en groei van onze dierenkliniek. Medio 2023 hopen we onze tweede vestiging te openen in De Groote Wielen in Rosmalen. Daarom zijn we op zoek naar een parttime dierenarts voor circa 24 uur.

Hoe ziet je werkdag er uit?
We starten de dag gezamenlijk om 8.30 met een kop thee of koffie en checken in. Binnenkomende patiënten worden opgenomen. We bespreken het operatie- en/of spreekuur programma en werken deze af tot circa 11.30. Dan ronden we de ochtend af en is het tijd voor lunch. Ergens tussen 13.00 en 15.00 start dan weer het spreekuur tot 18.00 uur. Ondertussen maken we op de dag röntgen foto’s of echo’s, doen we bloedonderzoek, bellen we met klanten of specialisten en monitoren we onze patiënten die in de middag weer opgehaald worden.

Als dierenarts ben je veterinair verantwoordelijk voor de gang van zaken in de kliniek. Hierbij word je ondersteunt door een team van ervaren paraveterinairen en heb je collegiaal overleg met dierenartsen of specialisten. Je werkt op vaste hele of halve dagen in Nuland of op De Groote Wielen in Rosmalen. Eens in de vijf of tien weken draai je een (deel) weekenddienst en circa twee keer per maand heb je avonddienst (dinsdag). Voor ons zijn de diensten overigens de ‘slagroom op de taart’.

Wat zijn je talenten?
Je bent opgeleid als dierenarts aan de Universiteitskliniek voor Gezelschapsdieren in Utrecht of de Universiteit in Gent. Qua ervaring sta je redelijk aan het begin van je carrière of loop je al geruime tijd rond. Beide opties zijn goed inpasbaar in ons team en toekomstplannen. Het belangrijkste vinden wij je passie voor huisdieren en hun baasjes, motivatie en competenties als creativiteit, resultaatgerichtheid, samenwerken, communicatie en flexibiliteit.

Wat hebben we je te bieden? We bieden je allereerst leuke en professionele collega’s om als team in gezellige sfeer mee te werken. Daarnaast krijg je lieve en betrokken klanten. Verder ga je aan de slag in een moderne nieuwe dierenkliniek. Jaarlijks krijg je een opleidingsbudget en individuele coaching. Je krijgt de mogelijkheid om je te ontwikkelen op een bepaald vakgebied die je leuk vindt zoals opereren, echografie, cardiologie of tandheelkunde. Je salaris is marktconform en overeenkomstig je kennis en werkervaring. Je start in principe met een jaarcontract voor circa vierentwintig uur (0,6 fte). Per jaar ben je vijf weken vrij, vier weken hiervan staan vast tijdens de schoolvakanties.

Hoe ziet je sollicitatieproces eruit? Je solliciteert door je motivatiebrief en CV te mailen naar info@dierenklinieknuland.nl ter attentie van praktijkeigenaar en dierenarts Yvet Martherus. Het sollicitatieproces bestaat uit een beoordeling van je sollicitatie, twee gespreksrondes en een assessment (test). De planning is dat je 1 juni start. We nemen voldoende tijd om je goed in te werken voor de ‘grand opening’ van onze nieuwe vestiging. Medio maart staan de sollicitatiegesprekken gepland.

De sluitingsdatum voor de vacature is 22 maart. Heb je nog vragen of wil je een keer de sfeer komen proeven stuur ons dan een email of bel naar 073-5325580.


Dierenkliniek Nuland

Dierenkliniek Nuland

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 1-5 personen
Contactpersoon :
Y. Martherus
073-5325580
Website: bekijk website
Adres:
Zandstraat 17A
5391 AL Nuland
Nederland

Bekijk alle vacatures van Dierenkliniek Nuland

Solliciteren?

Login met uw Mijn VetJobs account


Een account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Een account aanmaken