Dierenartsassistent

Functie: Dierenartsassistent
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacature nr°: 2855

PARAVETERINAIR GEZELSCHAPSDIEREN (PARTTIME)

Ben jij een leuke paraveterinair die enthousiast wordt van een afwisselende baan in een klein en gezellig team in Zuid Limburg? Zou je in een praktijk willen werken waar de gedrevenheid groot is maar de sfeer kalm? Waar huisdieren en eigenaren enthousiast worden van het prettige familiegevoel? Dan is deze vacature wellicht wat voor jou!

Zijn wij de praktijk voor jou?

Wij zijn een kleine professionele gezelschapsdierenkliniek in een 17e eeuwse Carréboerderij in Beek (LB). Ons team bestaat uit drie dierenartsen en 5 paraveterinairen en we hechten zeer grote waarde aan werkgeluk en een goede werk-privé balans. We hanteren consulttijden van 30 minuten, genoeg tijd voor goed overleg met de eigenaar, uitgebreide uitleg en aanvullend onderzoek indien nodig. Naast alle reguliere eerstelijns zorg bieden wij orthopedie, echografie en tweedelijns gebitszorg. Afwisseling in het werk en de grote betrokkenheid bij onze klanten maken het werk hier geweldig leuk. Het contact met de boerderijdieren vanuit onze landelijke praktijktuin creëert een sfeer van rust en ontspanning en zorgt dat eigenaren een bezoek aan onze kliniek vaak als een unieke ervaring beschrijven.

Waar liggen jouw talenten?

Als paraveterinair in ons team krijg je uitgebreid de kans je te ontplooien. Aan de balie en telefoon als gastvrouw, in de OK als anesthesist of OK assistent en ook als mondhygiëniste, röntgentechnicus of laborant hebben we steeds afwisselend werk voor je. We horen daarnaast graag waar jij je in zou willen verdiepen, zodat wij je in je kracht kunnen zetten en jij dingen kunt doen die je leuk vindt of waar je talent voor hebt. Het allerbelangrijkst zijn je oprechte betrokkenheid, je passie voor dieren en je motivatie om samen met je collega’s van elke werkdag iets moois te maken.

Wat bieden we nog meer?

We zijn en blijven een kleine particuliere kliniek, we worden geen onderdeel van een grote keten. We zijn op zoek naar een paraveterinair voor ongeveer 32 uur, onze werkdagen zijn maandag t/m vrijdag van 9.00-18.00 uur. Mocht je meer of minder uren willen werken, dan is dat bespreekbaar. We vinden het wel belangrijk dat je minimaal één dag of middag in de week vrij hebt.

Ons team voelt, evenals onze klantenkring, als familie en dat merk je. We houden leuke praktijkuitjes en tussen de middag krijg je ruim tijd om te lunchen (bij goed weer op de binnenplaats in de zon of als je niet te ver weg woont lekker even thuis.) Ontspanning is nodig om weer opgeladen verder te kunnen. Je krijgt kilometervergoeding, 5 weken per jaar vakantie en overuren of diensturen (sporadisch) worden netjes uitbetaald. Daarnaast krijg je jaarlijks een opleidingsbudget om je te ontwikkelen in een gebied van jouw interesse, mits dit aansluit bij onze praktijk.

Nu to the point

Ben je gediplomeerd paraveterinair en lijkt het je leuk om onderdeel van ons gezellige team te worden? Stuur dan een mail met je motivatie en CV naar linda@biebijen.nl t.a.v. Linda Bijen Wij nodigen je dan graag uit voor een kennismakingsgesprek en wellicht een dagje sfeer proeven op de praktijk.

Heb je nog vragen? Mail gerust, of bel 046—2077 077


Bie Bijen Dierenartsen

Bie Bijen Dierenartsen

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon :
Linda Bijen
0462077077
Website: bekijk website
Adres:
Grootgenhouterstraat 135
6191NS Beek
Nederland

Bekijk alle vacatures van Bie Bijen Dierenartsen

Solliciteren?

Login met uw Mijn VetJobs account


Een account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Een account aanmaken