Veelgestelde vragen

Ik ben werkzoekende. Is VetJobs.be helemaal gratis?

Ja, voor werkzoekenden is VetJobs.be gratis.

Ik ben werkgever. Is VetJobs.be helemaal gratis?

Nee, voor het plaatsen van een vacature vragen wij een kleine vergoeding. Kijk voor het tariefplan dat bij u past op de werkgeverspagina.

Als werkgever moet ik een account aanmaken, is dit gratis?

Ja, het aanmaken van een account is helemaal gratis. 

Moet ik een account aanmaken als ik een vacature wil plaatsen?

Ja, het is noodzakelijk een account aan te maken om een vacature te plaatsen. Hierdoor heeft u zelf de regie over uw vacatures. Erg handig dus. Het aanmaken van een account is gratis.

Wat doet VetJobs.be met mijn gegevens?

Wij verkopen jouw gegevens niet aan derden. Zie voor meer informatie ons privacybeleid.

Waarom is VetJobs.be zoveel goedkoper dan huidige vacaturesites?

Wij vinden dat het bieden van een platform voor de veterinaire professional niet duur hoeft te zijn.

Is er een dierenarts verbonden aan VetJobs.be?

Wij hebben contact met dierenartsen en dierenartsassistenten. Daarom weten wij wat er speelt en kunnen wij de service voor jou als veterinaire professional zo optimaal mogelijk maken.

Hoe betaal ik?

Betaling geschiedt gemakkelijk via Bancontact, per bankoverschrijving of met credit card.

Hoe zoek ik naar kandidaten?

Wanneer u een plus pakket of een max pakket heeft aangeschaft, kunt u onze database aan werkzoekenden doorzoeken. Kies in het dropdown menu rechtsboven aan de pagina voor kandidaten.

Welke gegevens ziet de werkgever?

Je naam en postcode zijn zichtbaar, maar niet je huisnummer, telefoonnummer en e-mail adres. Dit hebben wij afgeschermd om jou als werkzoekende voldoende privacy te geven.

Ik heb een baan maar wil wel benaderd worden, hoe werkt dat?

Je kunt op jouw profielpagina aangeven of je profiel openbaar is of niet.

Is mijn online c.v. via google te vinden?

Nee, wij hebben de indexering door Google uitgeschakeld.

Ik wil een extra vestiging toevoegen, hoe doe ik dat?

Wanneer u op uw dashboard "Mijn VetJobs" klikt, kunt u onderaan de pagina een extra vestiging aanmaken. Let wel, uw factuuradres is steeds hetzelfde als uw "bedrijfsgegevens".

Hoe verander ik mijn factuurgegevens?

Uw factuurgegevens zijn hetzelfde als uw "bedrijfsgegevens". Dit zijn de gegevens die u voor de eerste keer bij registreren aanmaakt. Wanneer u een nieuwe vacature plaatst heeft u de mogelijkheid uw factuurgegevens aan te passen. Deze optie verschijnt vanzelf wanneer u het proces doorloopt.

Mijn dierenkliniek zit in Nederland, kan ik dan ook gebruik maken van VetJobs.be?

Jazeker! Ook voor Nederlandse dierenklinieken is het mogelijk om een vacature te plaatsen op VetJobs.nl. De betaling is aangepast middels iDeal, de Nederlandse variant van Bancontact. Makkelijk dus!

Het aantal sollicitaties valt tegen, ik wil mijn geld terug. Kan dat?

Nee. U zult begrijpen dat VetJobs.be niet verantwoordelijk gehouden kan worden voor het aantal reacties die op uw vacature komen. De sollicitant bepaalt zelf of hij/zij reageert. 

Ik heb een tekst gekopiëerd en geplakt in de editor, maar de opmaak wordt niet goed weergegeven. Hoe kan dat?

Het is niet verstandig een worddocument te knippen en in de online editor te plakken. Ook niet excelbestanden, die worden namelijk niet goed gelezen door de editor. Wanneer u een bestaande tekst hebt, knip en plak deze dan eerst in een normale teksteditor op uw computer zoals Notepad (Microsoft) of Textedit (Mac). Deze haalt namelijk vreemde codes weg. Van hieruit knipt en plakt u de tekst in de online editor en kunt u deze verder opmaken zoals u dat wil. Succes!

Volgens mij werkt er iets niet goed op de site. Waar kan ik dit melden?

Indien je van mening bent dat er iets niet helemaal goed gaat op VetJobs.be, stuur dan een e-mail naar info@vetjobs.eu en leg duidelijk uit wat er volgens jou niet goed gaat. Wij zullen er alles aan doen om je goed en naar tevredenheid te helpen.